Zomervakantie Landal (1)

In de week van 27 t/m 31 augustus 2018 zijn er twee gezinnen op vakantie geweest. Locatie Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.  In het gastenboek hebben ze het volgende geschreven.

Familie 1

“Beste Stichting Skik,

Wij willen even laten weten dat we een super leuke vakantie hebben gehad. We hebben echt genoten, het ontbijt en het avondeten was heerlijk. We hebben gezwommen, midgetgolf en bowlen gedaan. De kinderen hebben heerlijk om het huis gespeeld en met Bollo op de foto geweest. Woensdag gezellig in Avonturenpark geweest, was super gaaf. Dus wij zeggen was een op en top vakantie. Wij hebben echt genoten en zijn heel blij dat we dit mochten meemaken en beleven. Wij hopen dat zo dat we hier volgend jaar weer aan mee mogen doen. Bryan, Samantha, Stacey en Milan.”

Familie 2

“Lieve mensen van Skik,

Wij hebben een super leuke midweek gehad. Helaas gaat dat ook weer snel voorbij. Maar naar huis gaan is ook wel weer fijn. De kids hebben gezwommen, gebowld en heel veel gespeeld. En Bollo de Beer dat was super. Als klap op de vuurpijl Avonturenpark Hellendoorn. In de achtbaan over de kop en super mooi weer gehad. Dus al bij al een hele mooie vakantie. Ons dank is groot heel groot niet in woorden te beschrijven. Wij hopen volgend jaar weer te mogen gaan. Bedankt, Cecile – Rogier – Nick – Bodhi en Jesse.”

Doneren

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Volg ons op

Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

RSIN nummer 854469771

© Skik in Twente