Steun Skik in Twente

Voor mantelzorg gezinnen is een vakantie van onschatbare waarde. Soms ontbreken de financiële middelen en dan maakt Stichting Skik in Twente zo’n vakantie mogelijk.

Donaties zijn daarbij onmisbaar, want dit is onze enige bron van inkomsten. Steun ons dus met uw bedrijf, vereniging of serviceclub en help ons zorgeloze vakanties mogelijk te maken! Met een donatie van 2000 euro kan één gezin genieten van een geweldige vakantie en nieuwe energie opdoen.

Geef MVO een plek in uw bedrijfsvoering

Ook als sponsor doet uw bedrijf nieuwe energie op, in de vorm van naamsbekendheid en netwerk. Daarnaast is het voor uw bedrijf dé manier om vanuit sociaal maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. 62% van het bedrijfsleven verwerkt MVO in haar bedrijfsvoering. Het is ook een belangrijk commercieel aspect in deze tijd om te laten zien dat het geld op een verantwoorde manier wordt verdeeld. Bovendien stellen overheden eisen bij aanbestedingen waarin de MVO prestatieladder en SROI een belangrijke rol spelen. 

Partnerschap met Skik in Twente betekent voor uw bedrijf dat medewerkers die thuis een mantelzorgsituatie hebben en die niet de middelen hebben om op vakantie te gaan, ook in aanmerking kunnen komen voor een door Skik in Twente georganiseerde vakantie. Uiteraard vermelden we uw partnerschap op onze website en in alle overige uitingen en is uw bedrijf van harte welkom om mee te helpen bij de organisatie van de vakanties.

Partners van Skik in Twente
vermelden we op onze website

Doe mee en help een mantelzorg gezin

Iedereen weet hoe belangrijk een ontspannen vakantie is. En als binnen een gezin iemand altijd zorg nodig heeft door een beperking of chronische ziekte, is zo’n vakantie extra hard nodig. Help mee en biedt in ieder geval één mantelzorg gezin een paar dagen per jaar ontspanning en plezier. Via onderstaande knop kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op om verdere details te bespreken.

Volg ons op

Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

RSIN nummer 854469771

© Skik in Twente