Nieuws

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Nieuws

CORONA VIRUS

Het Corona virus heeft Nederland in de ban en de onrust wordt steeds groter.

Het bestuur van Stichting SKIK in Twente kan zich geen enkel risico veroorloven. In goed overleg heeft het bestuur besloten in de komende meivakantie GEEN vakantie aan gezinnen aan te bieden.

De gezinnen die het betreft zullen in een andere periode van hun vakantie kunnen genieten. Zij worden hiervoor persoonlijk door ons benaderd.

Skik Familiedag

Het bestuur is druk met het organiseren van de Skik Familiedag, welke zal plaatsvinden op  zondag 6 oktober aanstaande.

De uitnodigingskaarten zijn gedrukt. Volgende week gaan ze op de post!

Jaaroverzicht 2018

2018 is een bewogen jaar geweest. Het bestuur is uitgebreid met 2 personen en bestaat momenteel uit 5 personen. Daarnaast heeft er een wisseling in de Raad van Toezicht plaatsgevonden.

Maar het mooiste resultaat van 2018 is de vakanties die we de gezinnen hebben kunnen aanbieden. In totaal zijn er in 2018 maar liefst 12 gezinnen op vakantie geweest.

Momenteel zijn we bezig met het opstellen van het beleidsplan en jaarplan.

In 2019 bestaat Stichting Skik in Twente 5 jaar en we gaan dit uiteraard vieren. Later hierover meer.

Geslaagde meivakantie 2018

In de afgelopen meivakantie hebben twee gezinnen vanuit de gemeente Losser genoten van een welverdiende vakantie. In de mooie accommodatie van ‘t Keampke hebben de twee families veel plezier gehad. Naast een dagje De Waarbeek en een dagje vertier in de dierentuin in Nordhorn zijn de families in de watten gelegd op woensdag. De dames gingen winkelen en de heren gingen vissen. Deze laatste actie was alleen mogelijk met de steun van de heren van de Tafelronde 186 Losser. Wij willen de heren dan ook enorm bedanken voor hen bijdrage en inzet! Top gedaan.

Tafelronde Losser 186

Gisteren bij de heren van de Tafelronde in Losser geweest. Volgende week organiseren zij hun traditionele fundraising evenement. Skik in Twente is het goede doel. Zijn we erg blij mee! Wij wensen de heren volgende week heel veel plezier!

 

Presentatie Rotary Hengelo Driene

Op woensdag 13 september 2017 hebben Marjolein Notenboom en Jolanda van Tellegen een presentatie verzorgd. Hopelijk ontvangen we binnenkort een positief bericht en kunnen we een mooi bedrag tegemoetzien!

Presentatie aan de klassen van Twickel Borne

Op 13 december hebben wij presentaties gegeven over Skik aan de klassen van Twickel Borne. Zij doen volgende week mee aan de sponsorloop waarvan wij het goede doel zijn. De sponsorloop is 7 km lang en wordt gelopen op 23 december. We wensen de leerlingen veel succes bij het vinden van sponsoren en voor de loop.

Sponsoren