Nieuws

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Nieuws

Skik Familiedag

Het bestuur is druk met het organiseren van de Skik Familiedag, welke zal plaatsvinden op  zondag 6 oktober aanstaande.

De uitnodigingskaarten zijn gedrukt. Volgende week gaan ze op de post!

Jaaroverzicht 2018

2018 is een bewogen jaar geweest. Het bestuur is uitgebreid met 2 personen en bestaat momenteel uit 5 personen. Daarnaast heeft er een wisseling in de Raad van Toezicht plaatsgevonden.

Maar het mooiste resultaat van 2018 is de vakanties die we de gezinnen hebben kunnen aanbieden. In totaal zijn er in 2018 maar liefst 12 gezinnen op vakantie geweest.

Momenteel zijn we bezig met het opstellen van het beleidsplan en jaarplan.

In 2019 bestaat Stichting Skik in Twente 5 jaar en we gaan dit uiteraard vieren. Later hierover meer.

Geslaagde meivakantie 2018

In de afgelopen meivakantie hebben twee gezinnen vanuit de gemeente Losser genoten van een welverdiende vakantie. In de mooie accommodatie van ‘t Keampke hebben de twee families veel plezier gehad. Naast een dagje De Waarbeek en een dagje vertier in de dierentuin in Nordhorn zijn de families in de watten gelegd op woensdag. De dames gingen winkelen en de heren gingen vissen. Deze laatste actie was alleen mogelijk met de steun van de heren van de Tafelronde 186 Losser. Wij willen de heren dan ook enorm bedanken voor hen bijdrage en inzet! Top gedaan.

Tafelronde Losser 186

Gisteren bij de heren van de Tafelronde in Losser geweest. Volgende week organiseren zij hun traditionele fundraising evenement. Skik in Twente is het goede doel. Zijn we erg blij mee! Wij wensen de heren volgende week heel veel plezier!

 

Presentatie Rotary Hengelo Driene

Op woensdag 13 september 2017 hebben Marjolein Notenboom en Jolanda van Tellegen een presentatie verzorgd. Hopelijk ontvangen we binnenkort een positief bericht en kunnen we een mooi bedrag tegemoetzien!

Presentatie aan de klassen van Twickel Borne

Op 13 december hebben wij presentaties gegeven over Skik aan de klassen van Twickel Borne. Zij doen volgende week mee aan de sponsorloop waarvan wij het goede doel zijn. De sponsorloop is 7 km lang en wordt gelopen op 23 december. We wensen de leerlingen veel succes bij het vinden van sponsoren en voor de loop.

Donatie van Bornse Doe Fabriek

Tijdens de Melbuul’ndagen op 27 en 28 augustus 2016 heeft de Bornse Doe Fabriek weer mooie producten gecreëerd en gemaakt van rest- en afvalmateriaal. Primair doel van de Bornse Doe Fabriek is ‘lokale goede doelen helpen’. Net als vorig jaar was Skik in Twente  één van de goede doelen.

Op 16 september mochten we de steigerhouten cheque in ontvangst nemen. Wij danken allen die deze geweldige donatie van € 1.050,00 hebben mogelijk gemaakt!

Bornse Doe Fabriek wordt gerund door de volgende bedrijven: Ter Brugge Bouw, Macc Design, Matthijs Boomkamp Timmerwerken, Platvoet Bouw, Quinten Installaties en TTL Trappen & Timmerwerken

 

Fantastische bijdrage van Business Club Centraal Twente en NSGK

Op 6 juli 2016 mochten wij een cheque ontvangen voor het geweldige bedrag van € 3.000,00. De Business Club Centraal Twente stelde € 1.500,00 beschikbaar en de NSGK verdubbelde dit bedrag. Jan Schuttenbeld overhandigde de cheque aan de voorzitter van Skik in Twente, Loes Meijer. We zijn heel erg blij met deze donatie, hiermee kunnen we weer gezinnen blij maken met een zo hard nodige, geheel verzorgde Skik-vakantie!

Sponsoren