Kerstvakantie 2016-2017

Onderstaand bericht ontvingen wij van het gezin dat in de kerstvakantie van een vakantie heeft genoten bij de Zwanenhof.

“Beste Stichting SKIK en de Zwanenhof,

Wat hebben wij een heerlijke en ontspannen midweek gehad. We werden heel hartelijk ontvangen in dit mooie ruime en complete huis. In het begin was het erg wennen dat je niks zelf hoeft te doen. We hebben echt heerlijk gegeten en aan alles werd gedacht. We hebben ook een lekkere massage gekregen en het kaartje met inhoud was heel lief. Papa was jarig tijdens het verblijf en we kregen nog een lekker gebakje en ’s avonds een mooi versierd toetje voor papa. In het grote gebouw van de Zwanenhof kon je voelen dat dit huis bijzonder is.

De kinderen hebben leuk gespeeld in het huis en voelden zich gelijk thuis. Ze mochten ook lekker in bad en dat is altijd feest! De kinderen wilden dan ook niet naar huis.

Na 5 jaar niet op vakantie te zijn geweest was dit wel erg fijn, mede ook dat het zo goed verzorgd is en daardoor konden we echt even tot rust komen. We zijn er echt door ontroerd en vinden het idee achter de stichting echt geweldig en we hopen dat nog heel veel gezinnen hiervan mogen genieten. Ontzettend bedankt voor alles!

Heel veel liefs,

Marcel, Renske, Elvira, Nikki en Jaimy”

 

Doneren

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Volg ons op

Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

RSIN nummer 854469771

© Skik in Twente