Voorjaarsvakantie 2023

We hebben een machtig mooie vakantie gehad (op z’n Twents gezegd).
Elke ochtend beginnen met een fantastisch verzorgd ontbijt, lekker zwemmen, spelen, en heerlijk naar het avonturenpark geweest. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en we hebben fantastische herinneringen gemaakt.
We willen st. Skik graag hartelijk bedanken voor een zorgeloze vakantie.


Ik wou u nog bedanken voor de geweldige vakantie! De kinderen hebben zich vermaakt en ze hebben echt een vakantie gevoel gehad. Alles was super geregeld, iedere dag kregen we een lekker ontbijt. Het huisje was top! Fayen voelde zich daar goed en het was lekker rustig voor haar. Ze had weinig last van prikkels en was vooral erg vrolijk. Ook zijn wij naar Hellendoorn geweest en dat vonden de kinderen super leuk, de rolstoel die was geregeld kwam ook goed van pas, iedere keer wanneer het haar even teveel werd ging ze zitten in de rolstoel. Wij zijn als gezin dankbaar voor deze vakantie, we hebben mooie herinneringen kunnen maken. Heel erg bedankt!


Vandaag 4 gezinnen ontvangen op vakantiepark Landal de Hellendoornseberg. Gezinnen erg dankbaar en er moest menig traantje weggepinkt worden bij de overhandiging van het zakgeld. Nu zij de kwitantie moeten tekenen maak je mee wanneer zij de envelop openen. Mooi moment. Vrijdag sturen zij mij een berichtje hoe ze het hebben gevonden.
Er was vandaag wel gedoe, gasten zaten in de verkeerde huisjes! Dus helpen verhuizen. Bij SKIK maak je van alles mee. Fijne avond

Doneren

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Volg ons op

Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

RSIN nummer 854469771

© Skik in Twente