Overzicht vakanties 2019

In 2019 zijn tot en met augustus maar liefst 25 gezinnen op vakantie geweest. Vaste vakantielocaties zijn ’t Keampke in De Lutte en Landal Hellendoornse Berg.

Hieronder enkele citaten uit de gastenboeken van de gezinnen:

” Lieve Skik, heel erg genoten van jullie verwenweek met allerlei leuke activiteiten, heerlijk eten en lieve vrijwilligers….”

“Heel erg veel plezier gehad deze week, goed tot rust gekomen naast de actitiviteiten….”

“Beste Skik, wat een bijzondere week, genoten van diverse activiteiten. Even weg van de thuissituatie en de gedachtes op veel plezier….”

“Lieve Stichting Skik, ontzettend bedankt voor alles. Even weg, je kind zien genieten en bloeien was voor mij het allermooiste geschenk. Hem vrolijk en gelukkig zien maakt mij ook gelukkig……”

“lieve mensen van Skik, in één woord “overweldigend”, wat een fijne ervaring in een comfortabele bungalow….. Kortom we hadden veel Skik in deze Skik-Vakantie. Voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt Super BEDANKT….”

“Het was een top vakantie…..”

“Lieve mensen van Skik, Wat hebben we een geweldige week gehad, de kinderen willen eigenlijk niet naar huis. Voor ons als ouders was het heerlijk om zo totaal ontzorgd te worden! Een enorm kado, wat in moeilijke tijden zó welkom is. Bijna verlegen betraden we de woning, al die cadeautjes, het pretpark, het uitgebreide ontbijt, het heerlijke eten, bowlen, midgetgolf en zwemmen: in 1 woord “geweldig”. Deze geweldige ervaring nemen we mee, dank jullie wel ….”

Doneren

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Volg ons op

Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

RSIN nummer 854469771

© Skik in Twente