Vakanties

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Vakantieavonturen

November 2018

Buiten de reguliere vakantieweken is begin November een gezin op vakantie geweest in Landal De Hellendoornse Berg. Hieronder hun verslag.

“Lieve mensen van Skik,  wat een verwennerij! We hebben zoveel leuke dingen gedaan en zo lekker kunnen eten deze week. De kinderen vonden het knuffelen met Bolle het allerleukst maar ook alle knutseluurtjes met de dames van de recreatie. Papa was ook blij, hij won zowel het bowlen als het midgetgolfen. Mama vond alle “kwalitytime” met de kinderen heerlijk en het middagje schoonheidsbehandeling was ook erg fijn. Ontzettend bedankt voor deze fijne dagen. Liefs van Robert, Marian, Pleun en Floor.”

Herfstvakantie Landal 2018

In de herfstvakantie is 1 gezin naar Landal geweest. De kinderen en moeder hebben alle drie in het gastenboek geschreven.

Kind 1

“Beste Stichting Skik, ik vin het geweldig hier. Mij betreft wil ik hier wonen. Vriendelijke groet, Evan.”

Kind 2

“Beste Stichting Skik, de eerste dag verveelde ik me snel. Maar het eten was heerlijk. De volgende dag gingen we naar Hellendoorn, dat was super leuk. Eigenlijk is er maar 1 ding dat ik kan zeggen, het was supper leuk, m.v.g. Chelsey.”

Moeder

“Beste Skik, jarenlang niet weg kunnen gaan en jullie hebben me dit super weekend gegeven. Heerlijk genoten met mijn kinderen en mijn honden. Hellendoorn was onwijs gezellig. Heerlijk gegeten en het ontbijt was ook super. Leuke dingen gedaan met z’n allen. Wil jullie heel erg bedanken dat jullie ons lang weekend tip top hebben geregeld. Bedankt voor alles en groetjes Ilona.”

Zomervakantie Landal (1)

In de week van 27 t/m 31 augustus 2018 zijn er twee gezinnen op vakantie geweest. Locatie Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.  In het gastenboek hebben ze het volgende geschreven.

Familie 1

“Beste Stichting Skik,

Wij willen even laten weten dat we een super leuke vakantie hebben gehad. We hebben echt genoten, het ontbijt en het avondeten was heerlijk. We hebben gezwommen, midgetgolf en bowlen gedaan. De kinderen hebben heerlijk om het huis gespeeld en met Bollo op de foto geweest. Woensdag gezellig in Avonturenpark geweest, was super gaaf. Dus wij zeggen was een op en top vakantie. Wij hebben echt genoten en zijn heel blij dat we dit mochten meemaken en beleven. Wij hopen dat zo dat we hier volgend jaar weer aan mee mogen doen. Bryan, Samantha, Stacey en Milan.”

Familie 2

“Lieve mensen van Skik,

Wij hebben een super leuke midweek gehad. Helaas gaat dat ook weer snel voorbij. Maar naar huis gaan is ook wel weer fijn. De kids hebben gezwommen, gebowld en heel veel gespeeld. En Bollo de Beer dat was super. Als klap op de vuurpijl Avonturenpark Hellendoorn. In de achtbaan over de kop en super mooi weer gehad. Dus al bij al een hele mooie vakantie. Ons dank is groot heel groot niet in woorden te beschrijven. Wij hopen volgend jaar weer te mogen gaan. Bedankt, Cecile – Rogier – Nick – Bodhi en Jesse.”

Meivakantie 2018

In het gastenboek stond na deze vakantie de volgende aantekening:

“Lieve, lieve Stichting Skik in Twente,

Wij willen jullie als 1 grote familie bedanken voor deze geweldige, onvergetelijke week! Wij hebben echt ontzettend genoten van alle leuke uitjes en lekkere eten! Respect en alle dank voor de hulp en inzet van de vrijwilligers Edith, Robin, Lidy en Sandy en de geweldige mannen van de Ronde Tafel uit Losser! Het was GEWELDIG!

Liefs Nathalie, Marlene en (tante) Rita

xxx”

 

Kerstvakantie 2016-2017

Onderstaand bericht ontvingen wij van het gezin dat in de kerstvakantie van een vakantie heeft genoten bij de Zwanenhof.

“Beste Stichting SKIK en de Zwanenhof,

Wat hebben wij een heerlijke en ontspannen midweek gehad. We werden heel hartelijk ontvangen in dit mooie ruime en complete huis. In het begin was het erg wennen dat je niks zelf hoeft te doen. We hebben echt heerlijk gegeten en aan alles werd gedacht. We hebben ook een lekkere massage gekregen en het kaartje met inhoud was heel lief. Papa was jarig tijdens het verblijf en we kregen nog een lekker gebakje en ’s avonds een mooi versierd toetje voor papa. In het grote gebouw van de Zwanenhof kon je voelen dat dit huis bijzonder is.

De kinderen hebben leuk gespeeld in het huis en voelden zich gelijk thuis. Ze mochten ook lekker in bad en dat is altijd feest! De kinderen wilden dan ook niet naar huis.

Na 5 jaar niet op vakantie te zijn geweest was dit wel erg fijn, mede ook dat het zo goed verzorgd is en daardoor konden we echt even tot rust komen. We zijn er echt door ontroerd en vinden het idee achter de stichting echt geweldig en we hopen dat nog heel veel gezinnen hiervan mogen genieten. Ontzettend bedankt voor alles!

Heel veel liefs,

Marcel, Renske, Elvira, Nikki en Jaimy”

 

Sponsoren