Aanmelden als vrijwiliger

Word vrijwilliger en help ons zorgeloze vakanties mogelijk te maken!

Om zoveel mogelijk Skik vakanties te realiseren en er een onvergetelijke week van te maken, zijn vrijwilligers onmisbaar.

Als vrijwilliger kun je stichting Skik onder de aandacht brengen bij bedrijven, scholen, sportverenigingen en bijvoorbeeld huisartspraktijken. Je kunt hen informatie geven over onze doelstellingen, enthousiasmeren voor ons werk en vertellen hoe zij een bijdrage kunnen leveren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld geld of goederen te doneren, of door een gezin aan te melden.

Je kunt als vrijwilliger, tijdens vakantieweken, helpen de gezinnen te ontzorgen. Of helpen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten.

Ook voor de speciale vakantiebeleving van onze zorggezinnen zoeken we vrijwilligers. Mensen en organisaties die bijzondere creatieve talenten hebben bijvoorbeeld en deze willen inzetten tijdens de vakantieweken. Een clown die optreedt en iedereen over de vloer laat rollen van het lachen, of een valkenier die de kinderen laat kennismaken met zijn imposante roofvogels. Een kunstenaar die de gezinnen helpt gezamenlijk een prachtig schilderij te maken, zodat ze een permanente herinnering aan de vakantie mee naar huis kunnen nemen. Maar ook een kok, die zijn talent voor het maken van tapas of taarten verwerkt in een workshop voor de gezinnen, zodat ze hun vingers erbij aflikken als ze zelf het resultaat mogen opeten.

En verder fotografen, schrijvers en filmers die als vrijwilliger een vakantieweek vastleggen in beeld en geschrift, zodat onze gezinnen nog heel vaak kunnen terugkijken op de fantastische week die ze hebben mogen beleven. Door deze verhalen op onze website te zetten, kunnen ze ook vele andere mensen inspireren om ons te steunen. Of op het idee brengen om een gezin aan te melden dat zo’n geweldige Skik vakantie ook hard nodig heeft!

  Stichting Skik in Twente verwerkt jouw gegevens volgens de
  Wet bescherming persoonsgegevens.

  Volg ons op

  Vanaf januari 2015 ANBI geregistreerd

  RSIN nummer 854469771

  © Skik in Twente