Start een actie

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Start een actie en help ons zorgeloze vakanties mogelijk te maken!

Juist gezinnen waarin het dagelijks leven draait om zorg, hebben grote behoefte aan een zorgeloze vakantie.

U kunt stichting Skik in Twente helpen om deze vakanties te organiseren en te realiseren door geld in te zamelen. Een manier daarvoor kan het opzetten van een actie zijn. Klik hier om een actie te starten van en voor kinderen.

Hierbij kunt u denken aan:

  • het organiseren van een sportief evenement bij uw eigen sportvereniging.
  • Het vragen om een donatie voor Skik i.p.v. cadeaus, als u iets te vieren heeft. Iets krijgen is leuk, iets geven misschien nog leuker!
  • Het houden van een garageverkoop of een rommelmarkt. U kunt spullen verkopen die u niet meer nodig heeft. Zo slaat u drie vliegen in één klap: het ruimt lekker op, een ander is blij met de “nieuwe” spulletjes en van de opbrengst kan Skik een gezin de vakantie geven die het zo verdient. Vraag bijvoorbeeld familie, vrienden, een werkgever of andere contacten of zij nog speciale spullen hebben die ze hiervoor beschikbaar willen stellen. Of maak zelf mooie kaarten of schilderijen, laat uw creativiteit spreken!
  • Het organiseren van een veiling, buurtfeest of sponsorloop waarvan de opbrengst bestemd is voor Skik in Twente.
  • Collecteren voor Skik in Twente, dit mag alleen in besloten kring. Je mag dus niet langs de deuren gaan, maar je kunt wel thuis of bij familie, vrienden en collega’s geld inzamelen. Je kunt ook een collectedoos of -bus neerzetten bij je sportvereniging, lokale supermarkt, bakker etc. Uiteraard wel in overleg met de eigenaar/ondernemer.u

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het organiseren van een actie, neem dan gerust contact op met Jolanda van Tellegen, 06 24779717.

Actie aanmelden
Sponsoren