Kom in actie!

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Een actie van en voor kinderen!

Het zou leuk zijn als jullie voor Skik in Twente in actie willen komen, om te zorgen dat heel veel mensen Skik leren kennen en misschien zelfs wel geld willen geven. Zo kunnen wij meer gezinnen die bijvoorbeeld een ziek of gehandicapt kind hebben, een onvergetelijke en vooral zorgeloze vakantie bieden. Misschien heb je zelf wel een vriendinnetje of vriendje dat een gehandicapt broertje of zusje heeft. Hoe doe je dat een actie organiseren?

Wat

Bedenk wat je wilt gaan doen. Je kunt bijvoorbeeld klusjes doen voor buren en familie, zoals auto’s wassen en grasmaaien. Of zamel lege flessen in en schenk het statiegeld aan Skik. Organiseer een rommelmarkt, verkoop oude ingezamelde spulletjes en/of zelfgemaakte spullen als kaarten en cupcakes. Laat je sponsoren door familie en vrienden, bijvoorbeeld per kilometer, bij een sportief evenement als de zwem- of wandelvierdaagse.

Met wie

Wil je alleen iets doen of met klasgenootjes of de kinderen van je sportclub. Of misschien zelfs met de hele klas, school of sportvereniging

Wanneer en waar

Plan een datum waarop je de actie wilt uitvoeren en bepaal waar je de actie wilt uitvoeren.

Toestemming

Voordat je het plan gaat maken is het goed om de actie eerst met je ouders te bespreken en hen eventueel om hulp te vragen. Als je een actie met bijvoorbeeld je school of sportvereniging wilt organiseren moet dit ook nog met de school of club besproken worden en om toestemming gevraagd worden.

ANBI

Maak het plan en meld je actie aan bij Skik Maak een plan zodat je precies weet wanneer, wat, hoe en door wie gedaan moet worden. Dit kun je het beste doen door een takenlijstje te maken. Meld je actie nu ook aan bij Skik.

Kondig je actie aan

Laat iedereen weten dat je een actie gaat voeren en waarom, wanneer en waar deze zal plaatsvinden.

Na de actie

Het geld dat je met je actie hebt ingezameld kun je door je ouders over laten maken naar ons bankrekeningnummer: NL65RABO0300099134, graag erbij vermelden om welke actie het gaat. Heb je nog vragen over het organiseren van een actie dan kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar of te bellen naar 0624779717.

Tip:

Laat iemand foto’s maken op de dag van de actie, mail de leukste foto’s naar en stuur er een verslagje van de dag bij, wij zetten dit dan op onze website.

Actie aanmelden
Sponsoren